(Αποκριάτικα) Στολίδια παντού!

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την τελευταία φορά που ανεβήκατε στο πατάρι για να κατεβάσετε και να… ανεβάσετε τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια. Τώρα, θα πρέπει να κάνετε ακόμα μια επίσκεψη και για τα αποκριάτικα! Αν πάλι δεν είχατε προνοήσει ποτέ για τέτοιου είδους στολίδια, τότε, ίσως τώρα είναι μια καλή ευκαιρία για να φτιάξετε! Ένα ακόμα εργαστήρι ξεκινάει λοιπόν! Στόχος του; Να δημιουργήσετε υπέροχες αποκριάτικες συνθέσεις σε κάθε γωνιά του σπιτιού! Σερπαντίνες, πολύχρωμες μάσκες από γυαλιστερά χαρτόνια, πολύχρωμα υφάσματα και χρωματιστές γυψόγαζες (για τους πιο τολμηρούς) θα δώσουν μια πιο παιχνιδιάρικη νότα όχι μόνο στο σπίτι, αλλά και στη διάθεσή σας!

Γνωρίζετε ότι…
…διακοσμώντας το χώρο του σπιτιού ή του παιδικού δωματίου, η διάθεση τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων μπορεί να αλλάξει μονομιάς; Ένας ζεστός χώρος, γεμάτος χρώματα, χειροποίητες κατασκευές και άλλες λεπτομέρειες μπορεί να συμβάλει θετικά στην ψυχολογία όλων των μελών μιας οικογένειας. Επιπλέον, σαν διαδικασία, προϋποθέτει συνεννόηση και συνεργασία, κάτι πολύ σημαντικό τόσο για τα παιδιά, όσο και για τους μεγάλους!

 

(Mε τη συνεργασία της παιδαγωγού Σοφίας Προδρόμου. Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Παιδί & Νέοι Γονείς» και στην ιστοσελίδα happymom.gr)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s