Λαγουδάκια και κοτούλες…

…πολύχρωμα λουλούδια και φρεσκοψημένα κουλουράκια. Φέτος, το Πάσχα θα είναι πιο όμορφο και δημιουργικό από ποτέ! Ναι, είμαστε αποφασισμένες: Ούτε μία μέρα δεν θα αφήσουμε να πάει χαμένη… Θα εκμεταλλευτούμε κάθε στιγμή και κάθε λεπτό της Μεγάλης Εβδομάδας για να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στα μικρά μας. Να παίξουμε μαζί τους και να τους δείξουμε πόσο πολύ τα αγαπάμε. Εκτός απ’ όλα αυτά όμως, θα προσπαθήσουμε επίσης να τους μάθουμε όσο το δυνατό περισσότερα πράγματα! Κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό!

Χρώματα, εικόνες, μυρωδιές και συναισθήματα… Θα τα επιστρατεύσουμε όλα μαζί και το καθένα ξεχωριστά προκειμένου να στήσουμε το πιο γλυκό σχολειό. Το σχολείο του Πάσχα!

Λίγο τα ζουμπουρλούδικα κουνελάκια και τα στρουμπουλούτσικα παπάκια, κάτι τα ολάνθιστα λουλούδια και τα μικροσκοπικά ζουζούνια που πλημμυρίζουν κήπους, αυλές και μπαλκόνια, λίγο ακόμα τα δώρα, οι ευχές και η γλυκιά προσμονή της Ανάστασης κάνουν τις ημέρες του Πάσχα ιδανικές για να περάσουμε στα παιδιά μας μηνύματα και σκέψεις. Να ενεργοποιήσουμε τη φαντασία τους και να κεντρίσουμε τη δημιουργικότητά τους. Να τα γεμίσουμε με γνώσεις, συναισθήματα και πολλές χαρούμενες, δημιουργικές στιγμές.

Ξεκινώντας από τη Μεγάλη Δευτέρα, λοιπόν, και προχωρώντας βήμα-βήμα προς την Κυριακή του Πάσχα, ένας απίθανος κόσμος ανοίγεται μπροστά μας. Ένας κόσμος γεμάτος πολλά παιχνίδια κι ακόμα περισσότερες γνώσεις! Πού θα τον βρείτε; Μα, φυσικά, στο “cotton&wool” στο οποίο θα βρείτε αμέτρητες ιδέες για να μεταφέρετε τα αρώματα, τα χρώματα και τα συναισθήματα των ξεχωριστών ημερών στο σπίτι σας… Βασικά συστατικά για… επιτυχή μεταφορά; Φαντασία, δημιουργικότητα, αγάπη. Αν διαθέτετε αυτά (και ιδίως το τελευταίο!), τότε σίγουρα θα καταφέρετε να δημιουργήσετε την πιο όμορφη πασχαλινή ατμόσφαιρα τόσο στο σπίτι, όσο και στην καρδιά σας!

Στα επόμενα “κουτάκια”, θα βρείτε το Ημερολόγιο του Πάσχα… Τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας μαζί με κάποιες ιδέες για οικογενειακές δραστηριότητες εμπνευσμένες από τα ήθη και τα έθιμα της ξεχωριστής αυτής γιορτής. Κι αυτό, είναι μόνο η αρχή… 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s